Ballina Shqiperia ime Lirohet nga burgu i “tmerrshmi” i Beratit, përfiton nga amnistia

Lirohet nga burgu i “tmerrshmi” i Beratit, përfiton nga amnistia

Lirohet nga amnistia Aleksandër Kuqo, i njohur si i “tmerrshmi” i Beratit. 

Mesohet se Kuqos i kishte mbetur dhe një vit e gjysmë burg për ta vuajtur në burgun e Beratit.

Aleksandër Kuqo është një prej atyre personazheve që ka mbushur për vite të tëra faqet e medias së shkruar dhe lajm i parë në mediat vizive.

Ai ka një histori që nis shumë vite më parë, por në vitin 1999 u dënua në mungesë në Itali me burgim të përjetshëm për disa krime, mes të cilave “vrasje me paramendim në bashkëpunim”, “armëmbajtjes pa leje të armëve luftarake” dhe “trafikimit të femrave për prostitucion në bashkëpunim”.