Kursi i kembimit, euro dhe dollari serish ne renie

Kursi i kembimit, euro dhe dollari serish ne renie

333
SHPËRNDAJE

Dollari amerikan e ka nisur ditën e sotme duke regjistruar një rënie të lehtë të vlerës teksa blihet sot me 95.1 lekë dhe shitet me 96.1 lekë sipas kursit të këmbimit lokal.

Monedha europiane gjithashtu ka pësuar rënie duke u blerë mëngjesin e sotëm me 103.6 lekë dhe duke u shitur me 104.6 lekë.

Franga zvicerane ka ruajtur vlerë të njëjtë teksa është blerë sot me 105.6 lekë dhe është shitur me 106.6 lekë.

Paundi britanik gjithashtu ka pësuar rënie të lehtë duke u blerë sot me 120.7 lekë dhe është shitur me 122.3 lekë referuar tregut të brendshëm valutor.

S'KA KOMENTE