Ballina Shqiperia ime Kryengritje ne burgun e Peqinit, 3 te denuar me burgim te perjtshem...

Kryengritje ne burgun e Peqinit, 3 te denuar me burgim te perjtshem ,marrin peng punonjesit

Njoftim paraprak nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve:
Per shkak te nje konflikti mes tre te denuarve me burgim te përjetshëm kane mbetur te plagosur dy prej tyre dhe situata po menaxhohet!
Ju sqarojme që s’ka asnje gardian, staf policor dhe civil te lenduar!Te perfshire ne konflikt Sokol Mjacaj, Ilir Xhakja dhe Arben Lleshi