Kakavijë, qindra emigrantë presin në radhë

Kakavijë, qindra emigrantë presin në radhë

53
SHPËRNDAJE

Radhë të gjata janë krijuar në hyrje të pikës kufitare të Kakavijës, ku qindra automjete janë në pritje të hyrjes në Shqipëri.

Në fluksin e sezonit turistik, vihet re një shtim i hyrjeve në vend , gjë e cila ka krijuar radhë të gjata pritje në temperatura të larta.

Përveç emigrantëve shqiptarë që vijnë nga Greqia në Shqipëri, ka një shtim të lartë dhe numri i turistëve nga vende të ndryshme të Europës.

S'KA KOMENTE