Rama:Tragjedia e Greqise eshte edhe tragjedia jone, Ditën e dielë Shqipëria do...

Rama:Tragjedia e Greqise eshte edhe tragjedia jone, Ditën e dielë Shqipëria do të nderojë me një ditë zie viktimat e tragjedisë

218
SHPËRNDAJE

⚫️ Tragjedia e Greqisë është edhe tragjedia jonë, dhimbja për jetët e humbura në aksidentin e tmerrshëm është edhe jona dhe ky është një nga ato momente jetësore, kur një humbje e madhe tek fqinji të tregon më shumë se sa njëqind gëzime që jetët tona janë të ndërlidhura pazgjidhshmërisht, e se duhet të bëjmë çmos që t’i bëjmë ato sa më të mira, duke bashkëpunuar gjithnjë e më shumë me njëri-tjetrin🇬🇷❤️🇦🇱

Ditën e dielë Shqipëria do të nderojë me një ditë zie viktimat e tragjedisë, duke u bashkuar simbolikisht me Greqinë mike me flamurin kombëtar të ulur në gjysëm shtize🙏

S'KA KOMENTE