Ballina Shqiperia ime Hapen aplikimet për Lotarinë Amerikane

Hapen aplikimet për Lotarinë Amerikane

Këtë të mërkurë janë hapur aplikimet për Lotarinë Amerikane. Të gjithë shqiptarët, të cilët dëshirojnë të provojnë fatin e tyre për ëndrrën amerikane kanë një muaj kohë për të aplikuar.

Kjo u bë e ditur nga Ambasada e Shteteve të  Bashkuara të Amerikës në Tiranë, e cila po ashtu ka dhënë detaje mbi aplikimin.

Aplikimet do jenë të hapura deri më 7 nëntor, në orën 12:00.Regjistrimi për Programin e Lotarisë Amerikane (DV-2025) hapet sot (më 4 tetor) dhe do mbyllet të martën, më 7 nëntor, 2023”, shkruan ambasada amerikane.