Ballina Shqiperia ime Gjykata Fier jep sot masen e sigurisë per personat e arrestuar per...

Gjykata Fier jep sot masen e sigurisë per personat e arrestuar per trafikim te veprave të artit me vlerën 1.5 milionë euro 

Sot në Gjykatën e Fierit, jepet “ masa e sigurisë” për Shpëtim Kalemin, një prej autorëve të dyshuar për trafikim të veprave të artit dhe kulturës në kuadër të operacionit “ Vlera” të finalizuar dy ditë më parë. Shpëtim Kalemi është banor i komunitetit rom në fshatin Drizë 
Gjyqtarë e çështjes është Miranda Nakaj ndërkohë që Kalemi ka mbërritur tashmë në gjykatë për tu paraqitur përballë togave të zeza.