Ballina Shqiperia ime Fluks në Kapshticë, mijëra qytetarë kalojnë doganën per festat e fundvitit

Fluks në Kapshticë, mijëra qytetarë kalojnë doganën per festat e fundvitit

Festat e fundvitit kthejnë shumë emigrantë në vend. Gjatë 24 orëve të fundit në Kapshticë kanë hyrë 5518 shtetas dhe kanë dalë 2185 në Qafë Thanë 2145 shtetas dhe kanë dalë 2512.Të shtunën e 23 dhjetorit dhe të dielën më pas, pritet fluks sidomos në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës.Për të përballuar fluksin pala shqiptare ka punuar me 4 sportele në hyrje dhe 2 sportele në dalje. Numri i sporteleve alternohet në varësi të fluksit.