FIER,RRITEN UDHËTIMET TURISTIKE DHE LËVIZJET PËR KONTRATA PUNE

FIER,RRITEN UDHËTIMET TURISTIKE DHE LËVIZJET PËR KONTRATA PUNE

374
SHPËRNDAJE

Shqiptaret dhe vecanerisht fieraket kane hedhur pas te kaluaren e pandemise dhe prej fillimin te ketij viti kane nisur udhetimet turistike. Agjencite Turistike ne Fier jane shprehur se pas pandemise dhe duke nisur ne kete vit situata eshte permiresuar ndjeshem.

  • “Nuk ka krize sa i perket udhetimeve turistike jashte vendit kur edhe cmimet e biletave te udhetimeve jane ulur ndjeshem nga vitet e meparshme dhe kjo fale edhe disa kompanive ajrore qe kane nisur fluturimet .Pervec destinacioneve turistike jo vetem te rinjte Fierake por edhe mosha te ndryshme vizitojne te aferm te tyre ne vendet e BE-se . Sipas te dhenave nga keto agjenci turistike ne Fier cdo dite ka nje numer te konsiderueshem udhetimesh (fluturime )nga 20-30 per cdo agjenci me destinacion turistik si dhe me kontrata pune

S'KA KOMENTE