Ballina Shqiperia ime Fieraku emigrant ne SHBA cdo vit ben bamiresi per familjet ne nevoje...

Fieraku emigrant ne SHBA cdo vit ben bamiresi per familjet ne nevoje ne qytetin e tij te lindjes

Flori Bushi eshte nje emigrant nga Fieri ne SHBA i cili prej vitesh jeton dhe punon atje se bashku me familjen e tij por ne cdo fundviti ai nuk harron te bej bamiresi per familjet ne nevoje.

Per te gjashtin vit me radhe Flori ka bere te luntura ,40 familje ne nevoje ne qytetin e Fierit.


Ka qene jo vetem idea e Florianit per bamiresi ,por edhe 4 femijeve te tij ,me qellim qe te gezojne edhe bashkemoshataret e tyre ne keto festa