Ballina Shqiperia ime Fieraket kane nisur prenotimet per te kaluar jashte vendit ,festat e...

Fieraket kane nisur prenotimet per te kaluar jashte vendit ,festat e fund vitit

Fieraket kane nisur te prenotojne per te kaluar festat e nentorit , krishtlindjet dhe vitin e ri jashte vendit .Prenotimet e kesaj periidhe jane me te larta nga e njejta periudhe e vitit te kaluar

Fieraket kane nisur te mendojne per festat e nentorit, krishlindjeve dhe vitin e ri Prenotimet dhe destinacionet e kesaj periudhe jane me te larta nga e njejta periudhe e vitit te kaluar Sipas operatoreve turistike ne Fier gati 20-30% e familjeve mendojne te kalojne festat jashte vendit ku destinacionet me te kerkuara jane Italia dhe vendet europiane ku kane femijet apo familjaret e tyre .

Sipas operatoreve turistik ne Fier kete vit nuk mungojne edhe fluturimet per te kaluar pushimet festat e fundvitit drejt vendeve te ngrohta si Dubai , Karaibe etj

Nje ndikim ne rritjen e kerkesave per prenotimin e fluturimeve jashte vendit per festat e fundvitit ,kane qene ofertat e uleta te biletave te udhetimit low cost