Emerohet drejtori i ri i ‘Patentave’ne FIER

Emerohet drejtori i ri i ‘Patentave’ne FIER

982
SHPËRNDAJE

Eshte emeruar ne diten e sotme drejtori i ri rajonal i shërbimeve të transportit rrugor në Fier. Themion Mile eshte prezantuar ne diten e sotme ne krye te ketij institucioni, i drejtuar per 7 vjet me radhe nga paraardhesi i tij Bardhyl Kapaj .

Emerimi i Themion Mile ne krye te ketij institucioni vjen pas ndryshimeve te njoftuara me heret nga drejtuesi politik i qarkut Fier ne PS Taulant Balla .

Drejtuesi i ri i ketij institucioni Themion Mile vjen ne kete post pas nje periudhe te gjate kariere ne pozicione drejtuese ne institucione shteterore, si ne sektorin e naftes dhe ne administraten e Bashkise Fier .

S'KA KOMENTE