Ballina Shqiperia ime Ekzekutimi i Fierakut në Greqi, zbardhet 7 vite më vonë nga dëshmia...

Ekzekutimi i Fierakut në Greqi, zbardhet 7 vite më vonë nga dëshmia e Artan Tafanit

Njs tjeter vrasje e zbardhur është ajo e Lulëzim Qorrit, ekzekutuar në Greqi në vitin 2016.

Qorri në atë kohë u ekzekutua ne vendin fqinj nga persona  të paidentifikuar, ku referuar autoriteteve greke në atë kohe u tha se vrasja u krye për prishje të pazareve të drogës.

Ngjarja u zbardh nga Tafani rreth 7 vite më vonë.

Artan Tafani është arrestuar disa ditë më parë dhe deri më tani ka zbardhur disa nga ngjarjet më të bujshme kriminale në vend.

Në orën 10:00 pritet të ketë një komunikim për mediat nga Policia e Shtetit.