Ekspertet parashikojne kur mund te rritet euro

Ekspertet parashikojne kur mund te rritet euro

366
SHPËRNDAJE

Në emisionin Ekonomia 3D, u analizua se si ka qenë ecuria e euros gjatë këtij viti ndërsa ekspertët e financave, dhanë projeksione se kur mmund të rritet euro.

Ky vit cilësohet si një nga vitet ku euro ka pësuar rënia drastike. Në emisionin “Ekonomia 3D”, u analizua se kush janë fituesit dhe humbësit realë. Ndërsa qytetarët janë sa në kahun e fituesve por edhe të humbësve.

Ekspertët e financave dhanë projeksione se kur mund të rritet euro dhe se cilët janë indikatorët që e çojnë euron në rënie.

Pavarësisht se Banka e Shqipërisë ka bërë ndërhyrje të herë pas herëshme për të mbledhur euro në treg, por kjo nuk ka rezultuar e sukseshme në vlerësimin e monedhës europiane.Scan

S'KA KOMENTE