Ballina Shqiperia ime Dronët “Bayraktar”, shumë shpejt pjesë e Forcave të Armatosura te vendit tone

Dronët “Bayraktar”, shumë shpejt pjesë e Forcave të Armatosura te vendit tone

Dronët ‘Bayraktar’ shumë shpejt do të bëhen pjesë e Forcave tona të Armatosura.

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi u shpreh se Dronët ‘Bayraktar’ janë teknologjia më e lartë e fluturimeve që përdoren për misione ushtarake, policore dhe civile.

Peleshi nënvizoi se, kompletimi i Shqipërisë me flotën e këtyre dronëve ka rëndësi të veçantë në funksion të sigurisë sonë kombëtare dhe asaj të Aleancës, si respektim i detyrimeve që rrjedhin nga Strategjia e Sigurisë Kombëtare, Strategjia Ushtarake dhe objektivat e Kapaciteteve të NATO-s.

Të përkushtuar për të përdorur teknologjinë më të avancuar në mbrojtjen e territorit tonë”, theksoi Peleshi në një postim në rrjetet sociale.