Ballina Shqiperia ime Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po...

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Sot, më 7 Dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 93.7 lekë dhe shitet me 94.8 lekë.Euro blihet me 101.1 lekë dhe shitet 101.9 lekë.Franga zvicerane këmbehet në blerje me 106.8 lekë, ndërsa në shitje me 107.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.7 lekë dhe shitet me 118.7 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.7 lekë, ndërsa në shitje me 69.9 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe