Ballina Shqiperia ime Bllokohet “By Passi” per shkak te punimeve-Policia Fier njofton drejtuesit e mjeteve

Bllokohet “By Passi” per shkak te punimeve-Policia Fier njofton drejtuesit e mjeteve

Fier

Në vijim të punës për zbatimin e projektit “Qendra e Monitorimit të Trafikut (200 km), Faza e parë”, nga ARRSH do të kryhen punime për montimin e monitorëve të Sistemit të Informacionit të ndryshueshëm VMS (tabela elektonike), dhe do jenë të bllokuara në fasha të ndryshme oraresh disa akse rrugore, konkretisht:

Më datën 10.07.2024 në aksin rrugor Baypass Fier, nga ora 03:00 deri në orën 05:00 do të bëhet devijimi i trafikut në rrugën e vjetër “Fier- Levan”, dhe më pas në aksin kryesor të Baypass Fier.

Për shkak të punimeve, në këtë aks rrugor ka fluks të shtuar prandaj do të menaxhohet trafiku sipas Planit të menaxhimit të Trafikut.

Policia Rrugore kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të automjeteve që të përdorin rrugën alternative, duke përdorur aksin rrugor “Fier-Levan”, gjatë orarit të punimeve.

Faleminderit!