Ballina Shqiperia ime Pankarta e foto me Enver Hoxhën dhe Stalinin, komunistët homazhe te “Varrezat...

Pankarta e foto me Enver Hoxhën dhe Stalinin, komunistët homazhe te “Varrezat e Dëshmorëve”

Komunistët kanë zhvilluar sot homazhe te “Varrezat e Dëshmorëve”, në kuadër të 29 nëntorit, Ditës së Çlirimit.Pas vendosjes së kurorës, Qemal Çiçollari ka folur për mediat duke thënë: Kemi ardhur sot këtu për të nderuar ditën e clirimit të atdheut. Sot në pushtet nuk është më populli.Komunistë, të nderuar pjesëmarrës, sot Partia Komuniste e Shqipërisë, e zhvillon këtë aktivitet politik në datën 29 nëntor 1944, pra e vërtetë kombëtare dhe triumfoi revolucioni popullor 28 mijë dëshmorë, por edhe dëme të mëdha materiale”.Ndërkohë, komunistët shiheshin me pankarta të Enver Hoxhës dhe Stalinit.Në disa prej tyre shkruhej “Rroftë Partia Komuniste Shqiptare”.