Fier/ Zjarrfikësi shpeton macen ne një shtylle elektrike

Fier/ Zjarrfikësi shpeton macen ne një shtylle elektrike

68
SHPËRNDAJE

Krahas zjarreve te shumta te ndodhura ne Fier,shërbimet zjarrfikëse , u duhet t’u vijnë në ndihme dhe shpëtimit të kafshëve. I tillë ka qenë dhe rasti i sotëm, ku një mace ka mbetur në majë të një shtylle korenti të tensionit të lartë.

Të zotët e maces lajmëruan shërbimin zjarrfikës të frikësuar se ajo mund të rrezikohet.shpëtimi i maces ka qene i vështirë pasi energjia nuk është stakuar.Pas perpjekjeve macja eshte shpetuar dhe i eshte kthyer te zoteve te saj

S'KA KOMENTE