Ballina Aktualitet  Zbardhet biseda mes Ramës dhe Musk

 Zbardhet biseda mes Ramës dhe Musk

Kreu i qeverisë është takuar dhe me Elon Musk, pronarin e SpaceX, Tesla dhe platformës “X”, i njohur si një nga njerëzit më të pasur në botë.

Musk ka shprehur dëshirë e tij për të vizituar Shqipërinë dhe kryeministri Rama  “Eja, ka shumë për të parë dhe bërë në Shqipëri, po mbi të gjitha e sigurt që s’do pendohesh”.

 Biseda mes Ramës dhe Musk:

Elon Musk: Do më pëlqente të vija në Shqipëri!

Edi Rama: Eja, ka shumë për të parë dhe bërë në Shqipëri, po mbi të gjitha e sigurtë që s’do pendohesh