Ballina Shqiperia ime Vijon paqëndrueshmëria në tregun valutor 

Vijon paqëndrueshmëria në tregun valutor 

Dollari amerikan ka regjistruar sërish rënie këtë mëngjes pas rikuperimit të ditës së djeshme duke u blerë sot me 93.3 lekë dhe duke u shitur me 94.5 lekë sipas kursit të këmbimit lokal.

Monedha europiane vijon të qëndrojë në zbritje edhe pse shfaqet e qëndrueshme këtë mëngjes duke u blerë sot me 102.4 lekë dhe duke u shitur me 103.3 lekë në raport me një ditë më parë.

Franga zvicerane gjithashtu edhe ajo nuk ka pësuar luhatje këtë mëngjes por mbetet relativisht në rënie përballë monedhës vendase duke u blerë sot me 105.6 lekë dhe duke u shitur me 106.8 lekë.

Paundi britanik është valuta e vetme që ka pasur një rritje të vlerës këtë të mërkurë duke u blerë sot me 117.6 lekë dhe duke u shitur me 119 lekë referuar tregut të brendshëm valutor.