Tym e flake nga zjarri i rënë ne fushen e mbetjeve...

Tym e flake nga zjarri i rënë ne fushen e mbetjeve urbane në Vlorë

43
SHPËRNDAJE

Merr flak sërish pikës së grumbullimit të mbeturinave në Vlorë. Flakët janë përhapur me shpejtësi për shkak të erës së fortë dhe një re e madhe tymi përfshiu të gjithë zonën.

Është e disata herë që kjo pikë grumbullimi përfshihet nga zjarri. Në këtë zonë jetojnë 500 familje, të cilat vuajnë problematikat e krijuara. 

Edhe pse qyteti ka një landfill mbeturinash, me një kosto ndërtimi prej 21 mln eurosh, ai nuk u shërben qytetarëve pasi nuk është ende në funksion.

S'KA KOMENTE