Ballina Shqiperia ime SPAK leshon urdhër-arrestet për bandën që trafikonte klandestinë

SPAK leshon urdhër-arrestet për bandën që trafikonte klandestinë

Zbardhen disa prej emrave për të cilët është lëshuar urdhër-arrest nga SPAK, pas një operacioni ndërkombëtar për shkatërrimin e një bande të trafikut të klandestinëve. 

Gazetarja Klodiana Lala ka siguruar për BalkanWeb disa prej emrave, të cilët dyshohet se janë përfshirë në skemën e paligjshme të pajisjes me pasaporta false të qytetarëve që donin të emigronin ilegalisht. 

Bëhet fjalë për shtetasit; Arnold Shehu, Amarildo Luça, Ylli Çaushaj, Bashkim Sula, Besnik Lumaj, R. Marashi, Redi Salaj, Sokol Maloku, Fatmir Stankova, Gridi Elezi, Bajram Xhaja, Sibora Rexha, Bardhyl Imeri. Po ashtu pjesë e listës së urdhër-arresteve është dhe P.Canaj, Xhelil Alla, Ylli Ibrahimaj si dhe Leonard Lama. 

Kujtojmë se për disa prej tyre është dhënë urdhër-arrest teksa ata ndodhen në burg, kryesisht jashtë vendit. Në megaoperacion u përfshinë disa shtete, si Spanja, Italia, SHBA, Kosova dhe Shqipëria.