SPAK kërkon arrestimin e tij, Arben Ahmetaj nuk ndodhet në Shqipëri

SPAK kërkon arrestimin e tij, Arben Ahmetaj nuk ndodhet në Shqipëri

113
SHPËRNDAJE

Teksa SPAK ka urdhëruar arrestimin e tij, vetëm pak momente më parë është mësuar se ish-zv. kryeministri Arben Ahmetaj nuk ndodhet në Shqipëri.

vokati i Arbën Ahmetajt Henrik Ligori në mbledhjen e Këshillit të Mandateve ku po shqyrtohet kërkesa e SPAK për arrestimin e ish-ministrit, ka deklaruar se ky i fundit nuk ndodhet në Shqipëri.

Ish-ministri nuk ndodhet në Shqipëri!’- ka thënë ai para deputetëve dhe prokurorëve të SPAK, gjatë mbledhjes.

S'KA KOMENTE