Ballina Shqiperia ime Shuhet zjarri në qendrën tregtare në Lushnjë pas 10 orë përpjekje

Shuhet zjarri në qendrën tregtare në Lushnjë pas 10 orë përpjekje

Qyteti i Lushnjës përjetoi momente tmerri  të hënë pasi një qendra tregtare “Metropol” u përfshi nga flakët.

Zjarrfikëset si dhe ekipet e tjera të shpëtimit luftuan me flakët me orë të duke bërë të mundur shuarjen e tyre dhe nxjerrjen prej andej të qytetarëve, të cilët kishin mbetur të izoluar në qendër si pasojë e flakëve dhe tymit.

Ne ndihmë shkuan dhe një numër i madh zjarrfikësish të ardhur nga Qarku Fier, Tiranë, Durrës, Vlorë, Elbasan e Berat.Fatmirësisht nuk kishte humbje në jetë njerëzish. Qendra tregtare ndodhej mes dy godinave 12 katëshe, katet e sipërme të të cilave funksiononin si apartamente banimi