Ballina Aktualitet Protestuesit i vënë flakën gomave para Kuvendit

Protestuesit i vënë flakën gomave para Kuvendit

Protestuesit i vënë flakën gomave para Kuvendit. Po ashtu është hedhur dhe molotov.