Plagoset rëndë punëtori shqiptar në Greqi 

Plagoset rëndë punëtori shqiptar në Greqi 

256
SHPËRNDAJE

Një aksident i rëndë industrial ka ndodhur pas depos së Bashkisë së Korinthisë në Greqi. 

Punishtja e një kontraktori të jashtëm po kryente punimet e montimit të shtyllave kur në një moment ra një shtyllë së bashku me ajrorin, rreth 50 vjeç, me origjinë shqiptare. 

Menjëherë është lajmëruar ambulanca e EKAV Korinth, e cila ka mbërritur menjëherë dhe i lënduari është transportuar në spital. Ai u diagnostikua me lëndime të rënda dhe një hematomë të madhe në kokë. Shqiptari do të dërgohet në një spital të Athinës sipas të njëjtave burime.

S'KA KOMENTE