Ballina Shqiperia ime Pas zjarrit të moshuarit e azilit në Fier transportohen në spital për...

Pas zjarrit të moshuarit e azilit në Fier transportohen në spital për të kaluar natën

Të gjithë të moshuarit nga azili i pleqve në Fier do të transportohen ne spitalin rajonal të Fierit për t’u strehuar natën e sotme.

Kryebashkiaku premtoi ndërhyrje të menjëhershme për pastrimin e godinës dhe gjatë ditës së nesërme, të moshuarit do të rikthehet në ndërtesën përkatëse.