Pas Safet Gjicit dhe Alma Kaçi kërkon lirinë: Nuk korruptova njeri

Pas Safet Gjicit dhe Alma Kaçi kërkon lirinë: Nuk korruptova njeri

142
SHPËRNDAJE

Pas Safet Gjicit edhe Alma Kaçi i është drejtuar Gjykatës së Posaçme të Apelit për një masë më lehtësuese se sa ajo e arrestit në shtëpi.

Në argumetet e parashtruara Alma Kaci pretendon se është e vetmja që sjell të ardhura në familje. Po ashtu në ankim thuhet se ajo ka një fëmijë të mitur të moshës 12 vjec si dhe një nënë të sëmurë të moshës 71 vjecare.

Një tjeter agrument interesant në ankim ka të bëjë më kualifikimin e vepres penale. Sipas mbrojtjes ligjore nuk kemi të bëjmë me vepren penale të korrupsionit aktiv pasi e gjitha ajo ka qënë inskenim.

Alma futi në kurth Gjicin, duke kryer marrëdhënie seksuale me të në zyrë, e po ashtu i kërkoi një tender për të hapur një qendër për qentë e rrugës. Megjithatë, duket se ajo ka përdorur të njëjtën skemë edhe me dy shtetas italianë, te cilëve u ka marrë një shumë prej 10 mijë euro për t’i përdorur për strehimin e kafshëve.

S'KA KOMENTE