Ballina Shqiperia ime Nis protesta e blegtoreve ne autostraden Lushnje-Fier

Nis protesta e blegtoreve ne autostraden Lushnje-Fier

Nis protesta e blegtoreve te shqiperise ne hyrje te autotrades Lushnje- Fier, prane zones Saver.
Forca te shumta te policise po mbikqyrin mbarevajtjen e protestes.
Blegtoret protestojne per uljen e cmimit te qumeshtit nga fabrikat grumbulkuese. Ata pretendone se Qe prej dt 1 prill eshte ulur me 100 leke te vjetra per liter qumesht .Ulja e cmimit eshte bere nga fabrikat e qumeshtit njezeriNe proteste blegtore nga lushnja, fieri, berati, kavaja e vlora

Ne menyre demostrative potestuesit derdhin qumesht ne rruge si konkurrence qe u behet nga industria e qumeshti, mungesa e duhur e subvensioneve

Blegtoret thone se trajtohen padrejtessht nga institucionet shteterore dhe se nuk kane mbeshtetjen e duhur

Blegtoret thone se trajtohen padrejtessht nga institucionet shteterore dhe se nuk kane mbeshtetjen e duhur