Ballina Shqiperia ime Merr zgjidhje problematika e mbetjeve spitalore ne Fier, rikthehet pas disa muajsh...

Merr zgjidhje problematika e mbetjeve spitalore ne Fier, rikthehet pas disa muajsh edhe ngrohja ne spital

Ka marr zgjidhje problematika e mbetjeve spitalore ne Fier qe prej nje viti ishin depozituar ne bodrumet e spitalit duke u bere rrezik potencial ne perhapjen e epidemise.
Vetem ne diten e djeshme pas shume perpjekjeve per kete qellim eshte bere e mundur zhvendosja e mbetjeve spitalore prej ambjenteve ku ishin depozituar dhe me pas do te kryhet asgjesimi i tyre me ane te djegies.

Prej disa ditesh gjithashtu eshte bere e mundur rikthimi i ngrohjes ne ambjentet e spitalit te Fierit .

Prej disa muajsh mungonte ngrohja ne ambjentet e spitalit ku familjaret e pacienteve detyroheshin te merrnin ngrohje dhe rezistenca me vehte.