Ballina Shqiperia ime Malltezi kërkoi kthimin e 25 pasurive në Apel, SPAK kërkon përjashtimin e...

Malltezi kërkoi kthimin e 25 pasurive në Apel, SPAK kërkon përjashtimin e gjyqtares Ilirjana Olldashi

Seanca në Apel për pasuritë e sekuestruara të Jamarbër Malltezit, SPAK kërkon përjashtimin e gjyqtares Ilirjana Olldashit me argumentin e konfliktit të interesit.

Jamarbër Malltezit i janë sekuestruar 25 pasuri, ndër to apartamente, një vile, 6 llogari bankare dhe aksione në kompani

Sipas shortit të datës së sotme, kërkesën për përjashtim do ta shqyrtojë gjyqtarja Miliana Muca.