Ballina Shqiperia ime Kush është shefi i krimeve të Kom. 6 i arrestuar. Të dhënat...

Kush është shefi i krimeve të Kom. 6 i arrestuar. Të dhënat dolën nga aplikacioni “Sky ECC”

Midis të arrestuarve mbrëmjen e sotme në operacionin e gjerë të SPAK është edhe Dedan Gjoni, shef i krimeve në komisariatin e Policisë numër 6.

Burimet bëjnë me dije se arrestimet kanë ardhur pas çkodimit të aplikacionit “Sky ECC”, ndërsa ndaj tyre rëndojnë akuza për pastrim parash, grup i strukturuar kriminal, trafik droge, sigurim kushtesh për të kryer vrasje, shpërdorim detyre dhe përkrahje e autorit të krimit.