Ballina Shqiperia ime Kërkoi lirine. Gjykata e Lartë refuzon ankimin e Alma Kaçit

Kërkoi lirine. Gjykata e Lartë refuzon ankimin e Alma Kaçit

Gjykata e Lartë ka vendosur të “rrëzojë” Alma Kaçin. Mesohet se Kaçi kishte kërkuar ndryshimin e masës së sigurisë, por gjykata nuk ishte e këtij mendimi duke lënë në fuqi masën e sigurisë “arrest në shtëpi”.

Ndërkohë, Prokuroria e Posaçme ka mbyllur hetimet për Safet Gjicin dhe Alma Kaçin dhe dosjen e ka çuar për gjykim. Kaçi akuzohet për veprën penale “Korrupsioni aktiv i funksionarëve të lartë shtetërorë ose i të zgjedhurve vendorë”.

Në bazë të hetimeve Alma Kaçi, është personi, i cili i ka dhënë përfitime të parregullta Safet Gjicit, ish-drejtuesit të Bashkisë Kukës.