Ballina Aktualitet Kaosi në Kuvend, reagon Kryeministri Rama 

Kaosi në Kuvend, reagon Kryeministri Rama 

Reagon kryeministri Edi Rama për ngjarjet në Kuvend. “I futën fjalorin e sjelljet e rrugës në politikë, ndërsa politikën e hodhën në mes të katër rrugëve, duke mbjellë sherr, rrëmujë, dhunë dhe korrur hunbje, humbje, humbje… Tanimë kanë prekur fundin, ku i ka marrë me vete halli i një të kërkuari nga drejtësia, që nuk do t’i lëshojë derisa të shkërmoqen e të ridalin copa e çika mbi ujë, si mbeturinat e një anijeje të mbytur.”, tha Rama.