Ballina Shqiperia ime Homazhe ne varrezat e Deshmoreve ne Fier ne perkujtim te 79 -vjetorit...

Homazhe ne varrezat e Deshmoreve ne Fier ne perkujtim te 79 -vjetorit te Çlirimit

Eshte perkujtuar sot jubileu i 79 i Clirimit te Shqiperise.
Ne perkujtim te kesaj dite te shenuar nga autoritetet vendore ne Fier , deputet te PS ,familje te deshmoreve , nxenes shkollash dhe qytetar kane zhvilluar homazhe ne varrezat e Deshmoreve te rrethit Fier. 29 Nentori , dita e Clirimit te Shqiperise eshte nje dite historike per te gjithe kombin shqiptar dhe kurorezimi i Lirise se Shqiperise nga pushtuesit Nazi-Fashiste. Ne simbol te kesaj dite te gjithe perkulen dhe vleresojne heroizmin e deshmoreve . Ne kete dite te Clirimit kane munguar perfaqesues te opozites