Ballina Bota Greqi/ Ndalohet një shqiptar në kërkim ndërkombëtar, rrezikon 20 vite burg për...

Greqi/ Ndalohet një shqiptar në kërkim ndërkombëtar, rrezikon 20 vite burg për trafikim të lëndëve narkotike 

Një shqiptar është kapur nga autoritetet e Greqisë. 33-vjeçari u ndaluar gjatë kohës që ishte duke lëvizur në një zonë të Janinës dhe rezultonte të ishte në kërkim ndërkombëtar për llogari të shtetit italian.Ai akuzohet në Itali për pjesëmarrje në organizatë kriminale dhe trafikim të paligjshëm të lëndëve narkotike dhe psikotrope, vepër për të cilën rrezikon deri në 20 vite burg.Shqiptari është dërguar në Prokurorinë e Apelit në Janinë në pritje të përfundimit të procedurave për ekstradimin e tij.