Ballina Shqiperia ime Gjykata e Fierit le ne burg 2 shtetasit e arrestuar në kuadër...

Gjykata e Fierit le ne burg 2 shtetasit e arrestuar në kuadër të operacionit policor të koduar “Vlera 

“Arrest me burg” ka dhene Gjykata e Fierit mëngjesin e sotëm si masë e sigurimit e shtetasve Shpetim Kalemi dhe Pandeli Petani të cilet u ndaluan në kuadër të operacionit policor të koduar “Vlera “ku u gjetën e sekuestruan piktura dhe ikona me vlerën e 1.5 milionë eurove.

Gjyqtare e çështjes eshte Miranda Nakaj, prokuror Elvis Alliaj ndërkohë që i akuzuari Kalemi mbrohet nga Ermal Hamataj kr i dhom avokatisë Fier

Në seancën e zhvilluar i pandehuri Kalemi ka paraqitur kuponat e blerjes dhe zhdoganimit dhe ka mohuar akuzat.

Gjyqtaria Miranda Nakaj pasi ka dëgjuar akuzën dhe mbrojtjen ka vendosur që të dy shtetasve tu jepet masa arrest me burg

Në perfundim të seancës avokati Ermal Hamataj ka pohuar se e gjitha eshte nje show qe ka nisur nga DR e policise Fier duke dënuar persona te paarsimuar, në kushte ekstreme te varferise qe nuk dine vlerën e ikonave e jo me te merren me trafikimin e tyre.