Ballina Shqiperia ime Flaket ne pyllin me Pisha ne Pishporo vijojne te perhapen me shpejtesi...

Flaket ne pyllin me Pisha ne Pishporo vijojne te perhapen me shpejtesi te favorizuara dhe nga era e forte

Flaket ne pyllin me Pisha ne Pishporo vijojne te perhapen me shpejtesi te favorizuara dhe nga era e forte . Ne vendngjarje ndodhen 7 mjetete zjarrfikese , 3 te Fierit, 1 e Rroskovecit, 1 e Divjakes, 1 e Lushnjes dhe 1 e kompanise Alpetrol si dhe dy autobote uji. Sipas prefektit Lefter Shehaj i cili ndodhet prane vatres se zjarrit per te monitoruar nga afer situaten pohon se pritet nderhyrje nga ajri pasi terreni i veshtire dhe zjarri ne kuroren e pishave e veshtireson nderhyrjen e zjarrfikwseve.