Ballina Shqiperia ime Familjaret denoncojne ne polici humbjen e kontaktece per nje 23 vjecar dhe...

Familjaret denoncojne ne polici humbjen e kontaktece per nje 23 vjecar dhe nje vajze 42 vjece

Në Komisariatin e Lushnjës janë paraqitur dhe kanë bërë kallëzim shtetaset:

•A. Q., 47 vjeçe, banuese në fshatin Ngurrëz e Madhe, e cila kallëzon se  ka humbur kontaktet me djalin e saj, 23 vjeçar;


•R. M, 56 vjeçe, banuese në Lushnjë, e cila kallëzon se ka humbur kontaktet me vajzën e saj, 42 vjeçare.

Po punohet për gjetjen e tyre.