Ballina Shqiperia ime Celet sezoni turistik ne Plazhin SEMAN ne FIER

Celet sezoni turistik ne Plazhin SEMAN ne FIERKete fundjave eshte celur zyrtarisht  me nje sere aktivitetesh kulturore e artistike, sezoni veror ne bregdetin e Semanit ne Fier

Zhvillimi i zonave bregdetare do te jete ne funksion te plote te paketes turistike qe ofron Fieri se bashku me turizmin arkeologjik. Plazhet e Semanit dhe Darezezes preferohen edhe gjate dimrit nga turiste td huaj nderkohe qe rera kurative dhe pylli me pisha i ben keto vija bregdetare nder me te preferuarat.