Ballina Shqiperia ime Bukë misri dhe kos me vete në Kuvend, Korreshi: Kaq mund të...

Bukë misri dhe kos me vete në Kuvend, Korreshi: Kaq mund të hanë pensionistët

Saimir Korreshi nuk erdhi “duarbosh” as këtë herë në seancë plenare në Kuvend.

Deputeti i Partisë Demokratike kishte sjellë bukë mistri dhe kos me vete, duke treguar sipas tij të vetmet ushqime që mund të përballojnë pensionistët me koston e lartë të jetesës dhe pensionin e ulët.

“Kam sjellë bukë mistri dhe kos. Bëjnë 1 mijë e 200 lek, janë 63 mijë lekë në muaj. 110 mijë lek merr mamaja ime, mund të hajë bukë mistri dhe kos për një muaj, 100 mijë lek ilaçe ca i ngelen. I ngelen lekë vetëm për letrën higjienike”-tha Korreshi para gazetarëve.

Deputeti njihet për “revolta” të tilla në kuvend duke sjellë me vete shalqi me kastravec, produktet e shportës apo grurë. Herën e fundit, Korreshi kishte sjellë me vete brisqe, pasi sipas tij qeveria nuk e rr*an për qytetarët.