Arben Ahmetaj drejt arrestimit! SPAK kërkon heqjen e imunitetit ndaj ish-ministrit, kërkesa...

Arben Ahmetaj drejt arrestimit! SPAK kërkon heqjen e imunitetit ndaj ish-ministrit, kërkesa në Kuvend

56
SHPËRNDAJE

Prokuroria e Posaçme SPAK ka kërkuar heqjen e imunitetit ndaj ish-ministrit Arben Ahmetaj.

Kërkesa e SPAK ka mbërritur në Kuvendin e Shqipërisë.

Pritet që Këshilli i mandateve dhe imuniteteve të mblidhet dhe të shqyrtojë kërkesën e SPAK.

Ish-ministri Ahmetaj mund të vijë e të flasë duke e kundërshtuar, ose heq dorë nga mandati dhe thjesht këshilli certifikon kërkesën e SPAK.

Koha se kur mblidhet këshilli mandatave caktohet prej kryetares së kuvendit.

Ahmetaj akuzohet nga SPAK për korrupsion pasive të zyrtarëve të lartë, deklarimit të rremë dhe fshjeve të pasurive.

Lajmi në përditësim…

S'KA KOMENTE