Ballina Shqiperia ime 700 efektivë ne Kryesine e Kuvendit për protestën e thirrur nga ish-kryeministri...

700 efektivë ne Kryesine e Kuvendit për protestën e thirrur nga ish-kryeministri Berisha

Rreth 700 efektivë nga policia e Tiranës dhe Forcat e Sigurisë Kombëtare, do të jenë të Kryesia e Kuvendit.Janë marrë masa që afër Kuvendit kanë edhe kamera me rezolucion të lartë për të identifikuar çdo lëvizje të protestuesve që policia të ketë të gjitha provat e mundshme nëse do të ketë incidente. Ndërkohë RENEA është në gatishmëri në rast se do të ketë incidente.