Ballina Shqiperia ime 3 zjarre njeherazi ne Vajkan,Levan dhe Pish -Poro te Fierit

3 zjarre njeherazi ne Vajkan,Levan dhe Pish -Poro te Fierit

Tre zjarre njëkohësishtë në tre vende të ndryshme kanë rënë disa minuta më parë raportohen nga reparti zjarrfikës në Fier
Zjarri i parë ka rënë në afrësi të kodrave të Vajkanit e Mbrostarit, zjarri i dytë në PishPoro të njësisë administrative Levan si dhe zjarri i tretë në kodrat me ullinjë e shkurre ne Levan në afërsi të banesave të lagjes rome.

Shefi i reparitit zjarrfikës pohonë se më e rëndë situata është në zjarrin me kodra me ullinjë në Levan ku rezikohen disa banesa në lagjen rome. Zjarret favorisohen nga era e forte por edhe terreni per tre zjarret është i vështirë.
Zjarrfikse nga Fieri Patosi Rroskoveci kanë shkuar për të shuar flakët bashkë me ekipet e tyre të punës