Zjarr në kodrat e Peshtanit të Madh në Fier.

Zjarr në kodrat e Peshtanit të Madh në Fier.

284
SHPËRNDAJE

Zjarr në kodrat e Peshtanit të Madh në Fier. Zjarri ka rënë në sipërfaqe toke me ullishta e pisha dhjetra vjeçare. Zjarri ka rënë dhe pranë varrezave të vjetra të fshatit. Nga zjarri rrezikohen edhe antenat televizive dhe celulare që ndodhen në kodrën e Likovunit në Peshtan të Madh.
Në vendngjarje policia zjarrefikëse që po lufton të shuaj flakët. Zjarri po favorizohet nga era e fortë që po fryn në këto momente. Zjarrfiksat po luftojnë me mjete rrethanore sepse terreni shumë i thyer. Edhe banorë që kanë banesat pranë tyre po luftojnë të shuajnë zjarrin

S'KA KOMENTE