Vjen ne jete femija i pare ne Fier per vitin 2023

Vjen ne jete femija i pare ne Fier per vitin 2023

2669
SHPËRNDAJE

Në minutën e parë të datës 1 Janar ka lindur në maternitetin e Fierit fëmija i parë për vitin 2023 e seksit femer. Foshnja gëzon shëndet të plotë dhe është fëmija ii trete i nje cifti nga Zharreza ,Fier.Sipas bluzave te bardha te maternitetit Fier nena e ka sjelle ne jete foshnjen me nje lindje normale

S'KA KOMENTE