Vapa “cmend” shoferet, me shpejtesi 230 km, ndeshkohen nga policia

Vapa “cmend” shoferet, me shpejtesi 230 km, ndeshkohen nga policia

279
SHPËRNDAJE

Policia identifikoi përmes pajisjes Polisckan shoferë që shkelën rregullat e qarkullimit gjatë fundjavës duke udhëtuar me shpejtësi.Në tunelin e Krrabës u konstatua automjet me 194 kilometra në orë dhe shoferi u gjobit me 40 mijë lejë dhe iu zbritën 8 pikë nga leja e drejtimit.Makinat inteligjente dhe radarët e lëvizshëm, konstatuan një tjetër rast, po në rrugën interurbane Tiranë-Elbasan, me shpejtësi deri në 230 kilometra në orë.Edhe në këtë rast, 40 mijë lekë gjobë. Në komentin e policisë në fletën e gjobës theksohet se në këtë rast shoferi ka shprehur pëlqimin për të paguar dyfishin e vlerës maksimale të gjobës, pra 80 mijë.Policia apelon për më shume kujdes nga drejtuesit e mjeteve si dhe kërkon të respektohen rregullat e qarkullimit.

S'KA KOMENTE