Trump: Një parti politike në pushtet arreston kundërshtarin kryesor që s’ka kryer...

Trump: Një parti politike në pushtet arreston kundërshtarin kryesor që s’ka kryer krim

69
SHPËRNDAJE

Donald Trump u ka dërguar email mbështetësve të fushatës së tij “Trump 2024”, duke pretenduar se “sot ne vajtojmë për humbjen e drejtësisë në Amerikë”.

“Sot është dita që një parti politike në pushtet arreston kundërshtarin e saj kryesor që nuk ka kryer krim”, shkroi ai, transmeton Telegrafi.

“Meqenëse do të jem jashtë komisionit për orët e ardhshme, dua ta shfrytëzoj këtë moment për t’ju falënderuar për gjithë mbështetjen tuaj”, tha ndër tjera Trump.

“Kombi ynë po bëhet një vend Marksist i Botës së Tretë, që kriminalizon disidencën dhe burgos opozitën e tij politike. Ne jemi një komb që shpallëm pavarësinë nga perandoria më e madhe në botë, fituam dy luftëra botërore dhe zbritëm njeriun e parë në Hënë. Rezistenca është në gjakun tonë. Lëvizja jonë ka kapërcyer shumë gjëra. Nuk ka dyshim në mendjen time se do të triumfojmë edhe një herë dhe do të fitojmë Shtëpinë e Bardhë në 2024”, u tha ndër tjera.

S'KA KOMENTE