Tregu valutor, vijon renia e monedhes europiane

Tregu valutor, vijon renia e monedhes europiane

1649
SHPËRNDAJE

Dollari amerikan blihet sot me 107.8 lekë ndërsa shitet me 108.8 lekë sipas kursit të këmbimit lokal duke fituar pikë në raport me ditën e djeshme.

Monedha europiane ka regjistruar rënie të vlerës pasi blihet sot me 114.9 lekë dhe shitet me 115.5 lekë.

Franga zvicerane blihet sot me 115.8 lekë dhe shitet me 116.7 lekë krahasuar me ditën e mërkurë duke shënuar rritje të lehtë të kuotës.

Referuar tregut të brendshëm valutor Paundi britanik është blerë sot me 130 klekë dhe është shitur me 131.1 lekë.

S'KA KOMENTE